9 Ağustos 2012 Perşembe

Hazırlayan BoATurkey , , , | 09:02 Yorum yok
BoA son olarak sanatçıların kendileriyle ilgili birçok soruya cevap verdikleri KBS'deki adyo programı Hong Jin Kyung'un Saat 2'sine ve SBS2in Choi Hwa Jung'un Power Time programına katıldı.

Birçok hitlere sahip uzun kariyeri hakkında konuştu.BoA No.1 Tree My Name ve Energetic'i en iyi şarkıları olarak değerlendirse de kendi bestesi olan ve  yasaklanan şarkısı ID;Peace B ile ilgili ise ''Çuka çuka çuk kısmında hala utanıyorum'' şeklinde konuştu.



Aşk hayatı hakkında da dokundurma yapan BoA ''Genelde etkinlik arası randevulaşıyordum'' dedi ve telefon konuşması veya mesajla birileriyle çıktığını ifade etti.En son randevulaşma olayı sorulduğunda şarkıcı üzerinden 2 veya 3 sene geçtiğini söylüyor ve çıktığı kişinin de bir ünlü olduğunu söylüyor.

Yakın arkadaşları hakkında konuşurken BoA bir kez daha Shin Se Kyung konusunu açıyor ve içmek için bir araya geldiklerinde genelde bir şişeyi devirdiklerini söylerken en zor zamanlarında ise Lee Yeon Hee'yi aradığını söylemeyi de unutmuyor.

Hong Jin Kyung’un Saat 2'sinde enteresan bir soru soruluyor.Kendisine ıssız bir adaya düşse yanına Eunhyuk,Taemin ve Yunho arasından kimi alacağı sorusu yöneltiliyor.

Bu soruya BoA Yunho'yu seçeceği yönünde cevap veriyor çünkü kendilerinin iki yakın arkadaş olduğunu ve konuşmadan bile birbirlerini anladıklarını söylüyor.

Kaynak:enewsworld
Çeviri:BoA Turkey/BoA Türkiye

0 yorum:

Yorum Gönder

Ara