18 Aralık 2011 Pazar

Hazırlayan BoATurkey , , | 14:08 Yorum yok
On September 15th, singer BoA attended the opening ceremony for ESCADA’s Tokyo Roppongi Hillsstore as a special guest.
The beautiful singer appeared wearing a gold dress worth approximately 1.78 million yen.“This is the first time I’ve worn such a gorgeous dress, but I’m of an age where I can wear things like this now,” she said. When asked whether or not she had brought an escort, BoA smiled while replying, “I don’t have one yet.”
BoA recently celebrated her 10th anniversary since making her debut as a singer in Japan.“It’s amazing that the 10th year has come so soon,” she said to the reporters. “This year I’ll be starring in a Hollywood movie. It was a new challenge for me. I’d like to do my best as an artist as well.”


Eylül 15'de şarkıcı BoA özel davetli olarak ESCADA'nın Tokyo Roppongi Hillsstore adlı kuruluşunun  açılışına katıldı.

Güzel şarkıcı yaklaşık 1.78 milyon yen değerindeki altın renkli bir elbiseyle katıldı.''İlk kez bu kadar muhteşem bir kıyafet giydim,fakat artık bu tarz elbieseleri giyecek yaşa geldim'' şeklinde konuştu.Yanında kendisine birinin eşlik edip etmediği sorulduğunda ise BoA gülümsedi ve ''Henüz eşlik edecek biri yok'' dedi.

BoA yakın zamanda Japonya'da şarkıcı olarak çıkışının 10.yılını kutladı.Gazetecilere ''10.yılımın bu kadar çabuk gelmiş olması hayret verici'' dedi.''Bu sene bir Hollywood filminde başrol oynayacağım.Bu kendi adıma yeni bir iddia.Bir oyuncu olarak da elimden gelenin en iyisini yapmak isterim.'' diye ekledi.


0 yorum:

Yorum Gönder

Ara