8 Mayıs 2012 Salı

Hazırlayan BoATurkey , | 16:19 Yorum yok


20 yaşındaki şarkıcı BoA'nın başarı dolu öyküsü ''Bir Asya Yıldızı'' Oxford Üniversitesi Basını tarafından haber yapıldı.

Geçen senenin Eylül ayından çıkan baskıda ''Tamamiyle Gerçek'' başlığı altında ve dünyada gerçekleşen ilginç gerçek hayat hikayelerini konu alan dergi ortaokul öğrencileri için çıkarılan bir dergi olma özelliğini taşıyor.

78.sayfadan başlayan ve BoA'nın abisinin peşinden seçmelere giderek şarkıcılık kariyerine nasıl başladığını konu alan ''Uluslararası Bir Yıldız Oluşturma'' başlığı altındaki bölümde  yer alıyor.Hikayede BoA'nın çaylaklık döneminden,dans çalışmalarından ve yabancı dillerinden  ve Asya'nın en iyi yabancı dil konuşan sanatçısı olmasından utun da MTV tarafından keşfedilemsine kadar birçok konuya yer verilmiş.

BoA'nın yanı sıra bölümün içerisinde ''Dünyaca Ünlü Bir Kemancı Olma'' başlığı altında kemancı Sarah Chang'a da yer verilmiş.Yazıda Chang'ın 3 yaşından itibaren nasıl keman çalmaya başladığından ve 23 yaşında dünyaca tanınan bir kemancı olduğundan bahsediliyor.

Kaynak:soompi
Çeviri:BoA Türkiye 

0 yorum:

Yorum Gönder

Ara