9 Ağustos 2012 Perşembe

[NAVER @BoAkwon mini-fanmeet FANACC by hotdog372 at UriBoA]

Tüm kazananlar BoA ile grup şeklinde oturdular ve o okumaya başladı ve herbir hayranın hikayesini okumaya başladı.(Bu hakkı kazanmaları için yazdıkları ''My Only One'' yazıları)

Ondan sonra Only One klibinin dans versiyonunu izlediler ve bir takım kamera arkası hikayesi eşyaları vardı(çerezlikleri de denebilir.)Stilistin T-shirt'ü arka dansçıların pantolonları ve bir de sadece BoA'ya ait olan şey spor ayakkabılar!

Bir hayran neden klipte yabancı dansçıyla çift dansı yapmadıklarını sordu ve BoA da klip çekimlerinden hemen sonra adamın gittiğini söyledi.

Dahası çift dansı sırasında arka dansçılarının arada dinlendiğinden ve kendisinin nefes almadan dans ettiğinden yakındı 

Yoo Ah ın hakkında ise BoA Yoo Ah In'in ideal tipi olduğunu söylediği Win Win programından önce kendisiyle klip çekimlerinin konuşulduğunu söyledi.Ve sonra 'BoA'nın hayalleri gerçek oldu'' haberlerini görmüş.

Ayrıca bir konser olmadığı müddetçe Not Over you ve Square Wheel'i hiçbir yerde seslendirememekten korkuyor.

Hayran ''Onlara You & I'ı söylemez misin?'' diye sorunca BoA da Jung Jae Hyung'un piyanosuyla Yop Saramı seslendireceğini söylüyor.

Daha ne mi var? Bir repackage albüm ya da diğer şarkılar için promosyon yapılmayacağını söyledi.7.albüm promosyonlarının Ağustos sonunda biteceğini ve ondan sonra Kpop Star 2 için hazırlanmak zorunda olduğunu söyledi.

Ama kışın kendisinin çevirdiği sözlerle Only One'nın Japonca'sını çıkaracağını söyledi.

-Soru Cevap-

Soru 1:Bu sıcak günlerin üstesinden nasıl geliyorsun?

Cevap:Sıcak olduğunda dışarı çıkmıyorum ke ke TV istasyonlarında ya da prova odaları gibi yerlerde sıcaklamam ama bugün havaalanından buraya gelirken araba sıcaktı!

Soru 2:Dünkü SM Tokyo nasıldı?

Cevap:uzun bir aradan sonra SOUL'larla buluştuğuna memnun olmuş ama erkek hayranlar hakkındaki farklılıklardan da bahsetti.Şarkımı söyledim ve işimi yaptım derken bir yandan da gülümsedi.Tokyo Dome büyüktü.Ayrıca SM'deki erkek sanatçıların özelikle de Donghae'nin çift dansını yapmayı ne kadar çok istediğinden bahsetti.
BoA'dan önce avuç içi dansını da yapmış. keke

Soru 3:dizi dışında hobin ne?

Cevap:Kitaplar,filmler,müzik vb... Hayatım sıkı değil mi? O kadar meşgulüm ki Dark Knight, Theives 'i bile izlemeye gidemedim.
Eunkyo2yu izlemiş abisiyle ve izlerke utanmış ve sessizce seyretmek zorunda kalmış.

Soru 4:Hafızanda kalan bir hayran anısı ya da hayranlara sormak istediğin bir soru var mı?

Cevap : Herhangi bir hayran anısı cevabı alamadık.(Bunun hayranlar arasında kargaşa oluşturmamak için söylediği düşünülüyor)Hayranlarına sorusu ise ''Nasıl oldu da müzik programı çekimlerime perşembe cuma cumartesi pazar olduğu halde katılabildiniz?'' Hayranların bazıları işten izin aldıklarını bazıları da okulu astıklarını söyledi.

Hesabın sahibi BoA'ya hayran sitelerini gezip gezmediğini sorduğunda BoA'nın ilk cevabı UriBoA olmuş Ayrıca BoA DC Gallery'den de bahsetmiş ve orada boyuyla ilgili konuşan hayranlara vurmak istediğinden bahsetmiş.

Bunların dışında MadeInBoA ve YoungWon da vardı ama parolasını unuttuğu için ikisine de giremiyormu.Sadece anasayfayı görebiliyormuş.

Bir hayran kendisine solo konserle ilgili soru yöneltmiş BoA da SM yapmayacak demiş Hayranlar da kendilerinin organize edeceğini söylemiş BoA da onlara istek kağıdı hazırlayıp onlar için şarkı söyleyeceğini söylemiş.

Ekstralar:

İmza sırasında BoA gitar çaldığı fotoğrafına baktı ve ''Gitar resmi gitar resmi.Çalamıyorum bile.bunlar...'' dedi.


BoA genellikle hulkwi sözünü kullandı.

BoA el yazısının kötü olmasından yakındı.Bir hayranı da ona yazısını düzeltmesi için bir kitap önerdi.BoA da sonra şeker bir el yazısı istediğini söyledi.sonra menajerine baktı ama orda değildi. ''Gene mi yok? Bugün zaten havaalanın bir kez beni yalnız bırakmıştı'' 

Translation cr:@noshadow31
Türkçe Çeviri: BoA Türkiye

0 yorum:

Yorum Gönder

Ara