8 Mayıs 2012 Salı

Hazırlayan BoATurkey , , , | 15:46 Yorum yok



Son zamanlarda hem Japonya'da hem de Kore'de aktivitelerde bulunan şarkıcı BoA yakında Amerikan müzik sektörüne giriş çalışmaları ve gelecek planlarını açıklayacak.

Gelecek Çarşamba Seul İmpreila Palace Otel'de  Best of Asia,Bring on America adı altında bir  basın toplantısı gerçekleştirilecek.

Adı Best of Asia,Bring on America olan bu basın toplantısı BoA'nın adının baş harfleri baz alınarak konsptilize edilecek ve Asya'nın Amerikan müzik sektörüne kazandırmak istediği en iyi şarkıcının kendine olan güveni ve arzusu üzerinde durulacak.

SM Ent.'a göre BoA Amerikan müzik sektörüne giriş hazırlıklarından ve gelecek planlarından bahsedecek.Aynı zamanda geçmişte denizaşırı ülkelerde imza attığı projelere ve bu projelere dahil olan çalışmalarının fotoğraflarını ve Amerika'daki reklam etkinlikleriyle ilgili planlarını anlatacak.

Rain çok başarılı olamadı.Se7en'ın ıkışı ise defalarca ötelendi.Acaba BoA imkansızı başarıp yeni bir azar açarak Kore ve Japonya'da yakaldığı başarıyı yakalayabilecek mi? Zamanla göreceğiz.

credit:Soompi
Çeviri/Translation:BoA Turkey

0 yorum:

Yorum Gönder

Ara