31 Temmuz 2012 Salı

Hazırlayan BoATurkey , , , | 08:50 Yorum yok

BoA, 29 temmuzda SBS “Inkigayo” programıyla dönüş şovunu gerçekleştirmişti. Programda 7. Albümünden aynı zamanda çıkış parçası da olan “Only One” ve “The Shadow”la performans sergiledi. Fakat BoA’yı dört gözle bekleyen heyecanlı hayranları performans boyunca playback yaptığını fark edince hayal kırıklığına uğradı.

BoA son röportajında bu durumu şöyle açıkladı: “ ‘Only One’ için hem sesimi hem de koreografiyi öne çıkaracak, playback yapacağım ve canlı söyleyeceğim iki performans hazırlamıştım.” Yani BoA’nın dönüş şovu hazırlanan koreografi ve performansa odaklı olduğu için playback yapması uygun görüldü. BoA şunları ekledi: “Dans ederken vücudunuz sabit olmadığı için şarkıyı canlı yayında kusursuz bir şekilde söyleyemezsiniz. Hazırladığım performansların iki versiyonunda da her seferde sadece tek bir şeye odaklanacağım.”

SBS “Inkigayo” dönüş şovunda BoA, SHINee‘den Taemin ile gerçekleştirdiği güçlü çift dansının yanı sıra eşsiz lirik hip-hop koreografisiyle muhteşem bir performans ortaya koydu. BoA’nın playback üzerine yaptığı açıklamaların ardından hayranları ve internet sakinleri ‘Only One’ın iki versiyonunu da heyecanla beklediklerini belittiler.


Cr: Soompi/smtownjjang.wordpress

0 yorum:

Yorum Gönder

Ara