9 Mayıs 2012 Çarşamba

Hazırlayan BoATurkey , , | 20:31 Yorum yok
BoA'nın Annesi:BoA 16 yaşındayken çok hastaydı,haftada 10 kilo verirdi.



BoA Japonya'Daki albüm çalışmalarıyla oldukça meşguldü ve çocukluğundan beri ailesinden ayrıydı.Bayan Sung ''BoA 16 yaşındaydı.Stres yüzünden bir hafta hastanede tedavi gördü.Bir haftada 10 vermişti.Bunu duyduğumda çok ağlamıştım.'' diyor.

BoA'nın Japonya'daki zor zamanlarıyla ilgili hikaye sonunda ortaya çıktı.

BoA'nın annesi SBS'in Midnight TV entertainment prograına konuk oldu ve kızıyla ilgili haikeyleri paylaştı.

BoA'nın annesi Sung Young-ja ''Bu sabah anne-baba günü dolayısıyla karanfil aldım.BoA 'Kızın olarak görevi mi yerine getiriyorum yanlış mıyım? Sana bugün için ne gibi özel bir hediye almalıyım' demiş'' dedi.

BoA çocuk yaşından beri Japonya'daki çalışmaları yüzünden ayrı kalmış.annesi''BoA yalnızca 16 yaşındaydı.Stres yüzünden hastanede tedavi gördü.Bir haftada 10 kilo vermişti.Bunu duyunca çok ağlamıştım'' diyor.

Annesi şöyle devam ediyor:''Japonya'da ailesinden,bizden ayrıyken başından birçok şey geçmiş olmalı''

Kızına yönelik''Beni düşündüğü için ona müteşekkerim. Biz onunla gerçekten çok iyi anlaşıyoruz'' 

Kaynak:kpopstarz
Çeviri:BoATurkey

***************

BOA has been active in her album promotion in Japan and apart from her parents since her youth. Mrs. Sung said "BOA was 16 years old. She received hospital treatment for a week because of stress. She lost 10kg within a week. I had a tears so much when I heard it."
BoA's hardships in Japan were shortly revealed.

BoA's mother appeared on SBS 'Midnight TV Entertainment' today and shared an episode of her dutiful daughter.

Sung Young-ja, BoA's mother shared, "I received carnation this morning for parents' day. BoA said, 'I am doing my duty as a daughter, right?' What kind of special gift shall I buy for you today?”
BoA has been apart from her parents at a young age to promote her album in Japan. Her mother said, "BoA was only 16 years old. She received hospital treatment for a week because of stress. She lost 10kg within a week. I cried so much when I heard about that.”

BoA’s mother continued, "There must have been so many things she experienced at a young age being away from her parents in Japan."

Towards her daughter she mentioned, "I am already thankful to her for considerations for me. We get along with each other very well."

0 yorum:

Yorum Gönder

Ara