27 Ağustos 2012 Pazartesi

Hazırlayan BoATurkey , , , , , | 05:01 Yorum yok



Kpop'un iki büyük divası aşk konusunda nasıl da normal bayanlar olduklarını gösterdiler.Lee Hyori ve BoA bulşmalı ve aşk hayatları hakkında konuşmalılar.

SBS'in You & I programının 26 Ağustos'ta yayınlanan bölümüne son zamanlarda jürilik görevini bırakıp Only One ile geri dönüş yapan BoA konuk oldu.

Sohbet kısmında en çok ilgi Lee Hyori,BoA ve Jung Jae Hyung arasında geçen aşk ile ilgii samimi konuşmalaraydı.

BoA ''En son 2 sene önce bir ilişkim'' oldu deyince üçlünün konuşmasını başlattı.

BoA ideal tipiyle ilgili ''Ciddi anlamda bir ideal tipim yok; sadece beni sevecek birine ihtiyacım var'' dedi.

Bundan kastı kendisi olan BoA'yı sevmesiydi şarkıcı olan BoA veya jüri olan BoA'yı değil.Şarkıcı daha sonra erkek arkadaşları önünde sergilediği şekerlikleri gösterdi ve ''puing puing'' diye bağırarak tatlı da bir el hareketi ekledi.

Yine de aşk iyi bilenler için ünlüer açısından pek de koay olmayan birşey.Denizaşırı programları ya da ani program değişiklikleri onları bir ilişkiye başlamaktan alıkoyan sebeplerden.Şov dünyasında BoA'dan büyük olan Lee Hyori'nin bu konu hakkında söyleyeceği çok şey vardı.

''Eğer kalbin sana birşey diyorsa diğer insanların ne düşüneceğini umursamamak en iyisi.Ünlüler ünlü oldukları çin kendilerini birçok şeyden alıkoyuyorlar ve ''İnsanlar belki de çok kaba olduğumu düşünücekler'' ya da ''bu insanla da ayrıldıktan sonra acı çekebilirim'' diye düşünüyor ama biraz gevşek de olmaları lazım'' şeklinde konuştu.

Özellikle de '' ''Sen bir tanesin'' tarzında olmamalısın.Dünyada birçok erkek var.Bir tane'den kastın ne?O zaman o kişi bir tane gibi gözükebilir ama onun gibisi çok.'' şeklinde şaka yaptı.

BoA sonra Lee Sang Soon ile açıkça ilişkide olan Lee Hyori'ye sürpriz bir soru sordu.

BoA özellikle ideal tipin değişebilirliği konusunda meraklıydı.

Lee Hyori soru karşısında afallamış görünüyordu ama sonra soğukkanlılıkla ''ideal tipin değişmez; bence bu senin ideal tipini tanımalanla aakalı birçey.'Bu kişi ban uygun' diye düşünmeye başlarsın ya da 'bu uymaz' diye.''

Lee Hyori'ye ''Bu kişi o kişi'' mi diye hissedip hissetmediği sorulduğunda ise şakayla ''Sıkça hissediyorum.Sorun şu ki çok sık hissediyorum''

Kaynak:enewsworld
Çeviri:BoA Türkiye

0 yorum:

Yorum Gönder

Ara