18 Aralık 2011 Pazar

Hazırlayan BoATurkey , , , | 13:55 Yorum yok
TVXQ'nun Choikang Changmin'i MBC'nin Golden Fishery 2 Mart'taki proramında neden SM Entertainment'ın seçmelerine katıldığını açıkladı.Changmin bu endüstrideki birçok insan gibi aslında hayalinin bir şarkıcı olmak olmdığını söyledi

''Arkadaşlarımla badminton oynuyorduk ve o sırada acayip bir kadın sınıfa kadar peşimden geldi.Bana bir kart vererek kendisinin SM Entertainment'tan olduğunu ve seçmelere katılmamı istediğini söyledi.''

Changmin SM'in seçmelerine gitmesinde kısmen annesinin de katkısının olduğunu söyledi.''Annem mutlulukla 'BoA'yı görebilir miyim?' diye sordu ve ben 'soldier clap dance' ile dans ederek seçmelere katıldım.Bana 3 hafta içinde geri döneceklerini söylediler ama 3 gün iiçinde beni tekrar aradılar.''

Programın sunucusu Kang Hodong ''Annen SM'e yatırım mı yapıyormuş?'' sorusunu sordu ve  Changmin ''Annem sadece BoA'yı görmek istedi'' şeklinde cevap verdi.


TVXQ's Choikang Changmin has revealed the reason behind his SM Entertainment audition on the variety show MBC "Golden Fishery" on March 2nd. Changmin revealed that he did not have a dream of becoming a singer like most people in the industry did. 

He said, "I was playing badminton with my friends during class and a strange woman came up to me after class. She gave me a card and told me she was from SM Entertainment and wanted me to audition."

Changmin also said that his mother was partially responsible for his SM Entertainment audition as well. "My mother happily asked me 'Can I see BoA?' and I auditioned by dancing the 'soldier clap dance.' They told me they'd call me in 3 weeks but I received a call in 3 days."

The MC of the show, Kang Hodong then asked, "Did your mother invest in SM Entertainment?" to which Changmin replied, "She just really wanted to see BoA."

Kaynak/Source:BoAjjang


0 yorum:

Yorum Gönder

Ara